З кого з-поміж нас?
З тих, хто останню рубашку знімає, щоб пожертвувати на армію?
Чи з тих, хто з перших днів війни записався добровольцем і пішов воювати?
Чи з тих, хто на громадських засадах працює в комісіях, займається розслідуваннями, щоб змінити щось в цій країні?
Чи з тих досить успішних людей, які вирішили податись в державний сектор, щоб щось спробувати міняти?
Чи з тих, хто з голими руками пер на озброєну мусорню під час Майдану?
Ну рубашку останню ніхто не знімав, але про допомогу армії я можу з тобою Гвард говорити довго, знаю що багато людей це робило від душі, але знаю й інші приклади.
Порозмовляй якось по душам з добровольцем, почуєш що він думає про тих хто в тилу, не про всіх звісно, але про основну массу.
Про різного роду ГО, спілки та інші, ті хто працюють на громадських засадах можу також багато розказати і не з слів, а з власного досвіду, доводилось пересікатись.
Успішні люди пішли в державний сектор на мізерну зарплату? Ну знаєш, мені не зустрічались, але все можливо.
Я бачив не раз роздратованих людей, та людей в стані афекту, перли й на ножі, й на зброю.
А взагалі ти правий, є серед нас багато дійсно достойних, принципових людей, я от тільки над одним голову ломаю, який все ж таки відсоток таких в нашому суспільстві, як думаєш?
Гвард, повір мені, кого не можливо купити просто за гроші, можна купити за великі гроші, здавалось би людина непідкупна, нема як до неї знайти підхід, але проходить деякий час і тобі кажуть що і її купили, просто дуже дорого. Там де в оберті мільйони долларів, так буває....)))
Добавлено спустя 20 минут 15 секунд:Репресировать казлов.
Дать вилы,пусть восстанавливают народное хозяйство.
Отобрать все и у всей семьи,и у тещи -под чистую,отдать тем,кто ДЕЙСТВИТЕЛЬНО нуждается в помощи.
токатак.
Вже проходили сто років назад, але історія має таку властивість повертатись, ходити по спіралі, тобто скоро 2017 р., все можливо. Тільки от хто вирішувати буде, у кого забрати, кому дати, хто дійсно потребує допомоги, а саме головне, хто на неї заслуговує?
От живе у мене в сусідньому під'їзді сім'я, дід алкоголік, збирає пляшки по вулиці, але не буйний, чистенький бувший толковий зварювальник, його син, також алкоголік, водієм працює, але тільки вихідний - вдрабадан, його жінка, також попиває, ніде не працювала ні одного дня, правда колись по ринкам сільським торгувати їздила. Син у них є, цей не вживає, працює експедитором. Так от, живуть вони бідненько, автівки власної нема, в квартирі ремонту не проводилось з моменту її отримання.
Нижче поверхом живе інша сім'я, чоловік будівельник, всю дорогу по заробіткам, колись Москва, зараз Польша, в не сезон в місті знаходить роботу, жінка працювала на пошті у відділку передоплати, потім здобула вищу освіту і стала керівником цього відділку, випивають тільки по святам. З ними також живе дід, і також бухає, але пляшок правда не збирає, десь сторожує. Є у них двійко дітей, дочка в декретній відпустці, а син ще школяр. Але в квартирі цієї сім'ї шикарний ремонт, є авто, скутер, мотоцикл, гараж і майже закінчений двоповерховий будинок.
А тепер питання, хто з них потребує допомоги, в кого забрати і кому віддати, і хто з них перший візметься за вила, щоб отримати бонус при відомих розкладах?
А у тебе Граф як з сусідами?))