А ми продовжуємо рвати шаблони.
Мешканець США відсудив у поліції 100 тис. (думаю, не потрібно пояснювати у якій валюті) за побиття:
https://www.youtube.com/watch?v=ZQhw6z8Y4GI&feature=youtu.be
The city of Tukwila has agreed to pay $100,000 to settle a civil-rights lawsuit filed by a man who was bitten by a police dog, repeatedly punched and tased during a 2014 arrest after officers found a man yelling and dancing in a freight yard. The city has also agreed to pay Linson Tara’s attorney fees in an amount to be determined later by U.S. District Judge John Coughenour.Інфа взята у Ростислава Шапошникова з "Дорожнього контролю".
Добавлено спустя 16 минут 42 секунды:Ігор-Саєна, згадава твій вислів "США - країна юристів і терпил".
Повір мені, якби у нас були можливості відсуджувати такі гроші - українці з судів би не вилазили.
Просто в нас ще з совка залишився менталітет, що людина - це сміття. У наших людей (в основній масі) немає елементарного почуття самоповаги. Побили мусора то побили. Чого я буду рипатись? Поборотись за свої права до останньої краплі крові вирішують одиниці. А людей, які самі себе не поважають, не будуть поважати й інші.
Не звертаються люди масово щодо дій міліції (поліція поки ще не встигла напрацювати на масові порушення) - не буде й судової практики. Не буде й чіткого розуміння у керівництва держави "Або ми міняємо міліцію, або люди міняють нас".