0
от Saena730304 » 22 ноя 2015, 17:43
А да, точно, забув.
Ну як про нових, поміняли трохи їх у нашому райвідділку, кого виперли, кого понизили, кого підвищили, а кого з іншої обл. прислали, але суть не в тім. Здається в п'ятницю то було, телефонують значить, представляються чемно, по батькові звертаються, та просять приїхати у відділок, причини не називають, мотивуючи тим, що то не телефонна розмова. Ну я зразу на малого почав грішити, але той віднікується, у вантажників запитав чи ніхто ніде нічого не вчверив, бо ті можуть, також у відмову всі. Ну приїхав, провели мене в кабінет до зама по розшуку і там мені таку тему задвигають, мовляв Ігор Петрович, ви в курсі що в місті почастішали випадки з незаконними проникненнями в квартири та будинки? Кажу що вкурсі, пацан знайомий розказував, що у сусіда серйозну сумму сперли зламавши сеерцевину замка. Так от кажуть, будьте обережні, бо ми маємо інформацію, що підозрілі особи, які приїхали у двір вашого будинку на пошарпаному авто, щось фотографували у вашому підїзді, а так як ми фізично не можемо поставити 24-х часову варту, то будь-ласка будьте пильніші, а при якійсь підозрі телефонуйте в любий час і дали свої номери мобільних. Ну я впринципі пояснив, що брати у мене наразі нічого, бо всі збереження пішли на будівництво дачі, ще й винен залишився, та й квартира під охороною, але все ж таки приємно, може й справді будуть працювати. А ще зазначу, що в результаті спілкування зовсім не було проявів звичної колишнім ментам пихи, все чемно і по суті. Ось так хлопці.