Ну все правильно, я не помилився, в Англії це просто дурик, добродушний, не нахабний, без понтів, з нормальним голосом, не картавий, не єхидний, не наглий, а такий собі веселий пацик-рубаха. Та й задрочує він їх по пару секунд, фактично не бачу ніякого перешкоджання роботі поліцейського. А те картаве гівно, ціленаправленно, з насмішкою та презирством, довго гугнявило хуйню. Так що Юрчик ніякого плацдарму до відступу, будучи поліцейським я б теж просто посміхнувся на випад англійця, а от того писклявого обов'язково відпиздив би і без варіантів!
Добавлено спустя 3 минуты 35 секунд:До речі, про перешкоджання, ось що я писав:
я б його в момент спровокував би на "препятствование моей работы" такі задроти дуже легкоранимі, одна дві фрази і вуаля, все одно всипав би,
голос сцуко у нього такий і все тут!
Добавлено спустя 2 минуты 54 секунды:і це:
Переглянув відео...., ну не знаю хлопці, будучи поліцейським, я би цього задрота почав би піздити вже на першій хвилині розмови,
ну не подобається мені такий тембр голосу та ще й з картавістю, плюс у мене нерви нікудишні.
Тепер буде знати як
займатись провокаціями, герой мля невидимого фронту, поофігівали зовсім вже, землі під собою не відчувають! Ось
тому що кожне гівно думає що воно є мермоляд, маємо в країні наразі такий безлад!
Тобто, перешкоджання моїй роботі не головний фактор, а причини того чому я дав би йому по ребрам, будучи поліцейським, див. вище підкреслене.))