Історія з життя. В Чернігові ставлю машину під будинком на місці для машин (поміщається 5 машин - реально маленька площадка), виходжу, забираю речі і в цей момент підїзжає чорний Мерс МЛ на транзитах і залазить на тротуар між будинками. Вилазить мачо років 27-28 з одною потаскухою з нашого будинку і закривши машину лізе в підїзд. Час вечірній, і скоріше всього машина залишатиметься до ранку.
Біля дверей підїзду я йому кажу:
- Друже, якщо ти завтра до 11-ї виїдеш - можеш підперти мене на стоянці.
- Нахрена?
- По трутуару мами з колясками ходять, а ти його перекрив. Хтось ще царапне твого красавца
Чувак, не зупиняючись проходить повз мене і досить голосно кидає:
- Так царапну, что на тот свет отправятся.
На лавці сиділи пара жіночок і це все чули і бачили.....
Зранку крики внизу, матюки.... Виглядаю з балкону - бидлоті поцарапали всю бочину цвяхом, а на капоті щось написали. Десь через 20 хв сам вихожу до машини. Вже міліція приїхала, цей довбань репетує як горила з бодуна. Побачив мене, підбіг і менту кричить:
-Это он вчера мне угрожал, железно он писал!!!!!
Дивлюся, а на капоті написано "Следующий раз, перекрывая тротуар, подумай о детях))))". Добре так нацарапано, каліграфічно
Я підхожу і кажу
- Я тобі не погрожував, а попереджував - це перше. Писав не я, подчерк не мій. Можу поруч нацарапати це щось - це друге. І останнє: вчора в мене руки були зайняті, а сьогодні вільні, так завали хавло, бо будеш ще одну заяву писати.
Менти посміялися, роблячи вигляд, що займаються роботою.
Я більше ні того чувака, ні його машини не бачив