Балашов презентует Tesla Model S. |
чому, працює. Новини та Роксолана рулез!Посмотреть сообщение - Saena730304 писал(а):ой ладно, скажи що ще просто телевізор не відремонтував.
кілометрів пійсятПосмотреть сообщение - Saena730304 писал(а):Ану глянь по карті на скільки недалеченько?
Посмотреть сообщение - Saena730304 писал(а):ні Гвард, не перепутав, у військових такі акуми були, що й нам не снилось, чувак колись на Яву собі 6V втулив, нерозбірний, необслуговуємий, скільки пам'ятаю, стільки він на ньому й катався, десь у зв'зківців вимутив. А про ті батареї, які використовувались у космічних технологіях вже й мовчу, просто всілякі Рокфеллери не давали їх застосовувати в автотранспорті, массони одним словом, що хочуть те й творять.))
Скромний, відчепись і дивись частіше Дискавері, 1-й автомобільний, Техно і т.д., можеш ще й Анімал пленет для розширення кругозору зачепити.)))
Посмотреть сообщение - Saena730304 писал(а):"до того" ніхто не байдужий, а так 120 км, не був там, не знаю чи живописні краєвиди. А тобі що вже там знадобилось?
Посмотреть сообщение - Saena730304 писал(а):"до того" ніхто не байдужий, а так 120 км, не був там, не знаю чи живописні краєвиди. А тобі що вже там знадобилось?
Посмотреть сообщение - Guard писал(а):"Каменный век закончился не потому, что закончились камни — точно так же можно и сказать об уже завершившимся веке нефти..." (Герман Греф, председатель правления Сбербанка России)
Думаю, з цих вуст такі слова звучать особливо красномовно.
Вернуться в Розмови на автомобільні теми
© Автоклуб «NISSAN-CLUB™» 2008–2023 • О клубе • Соглашение • Членство • Партнёрcкая программа |