Якщо різниця 1-2 л на балон, то можна й забити, а якщо більше - треба піднімати гвалт: старшого оператора, потім директора АЗС, потім горяча лінія і т.д.
Це актуально, якщо АЗС брендова, а якщо якась "польова" - відразу хай викликають директора і йому вже розказувати про захист прав споживачів, боротьбу з економічними злочинами, антикорупцію і т.д.
Аргументи типу "у нас насос потужний", "ви ж більше проїдете" і т.д. до уваги просто не брати, а стояти на своєму
.
Якщо вдасться, можна взагалі не платити
, але я особисто двічі платив лише за звичайний об"єм, тобто за те, скільки зазвичай влазило в балон, а не стільки скільки надули.
Правда на Сокарі якось так і не добився правди - вдули 84л в 80 літровий балон. Але там я сам винен - розрахувався за каву, жрачку і газ одним чеком, а потім вже почав возбухати. І на гарячу лінію звонив, і вони мені звонили, і з менегером срався, потім плюнув і поїхав - був не сам і втрачати цілий день на шкандаль не міг.
Зате потім, проїзжаючи ту заправку (на Одеській трасі), а проїжав я її частенько
, я просто заїзжав на АЗС і не виходячи з машини, любому, кого зустрічав казав, що тут жорстко намахують і купувати в них варто лише каву (реально класна)
.
А взагалі, бажано заправлятися на одній АЗС, акщо виходить, звичайно