Оптимальный выбор масла.

0

Re: Оптимальный выбор масла.

Сообщениеот Sherlok » 24 июн 2024, 16:10

Через офіційний сайт Шелл Україна легко знайти, але якщо у вас не виходить то ось тримайте - Shell LubeMatch.
Sherlok Offline
Рейтинг: 16

0

Сообщениеот Demin » 07 сен 2024, 13:18

Классний конфігуратор, візьму собі на замітку, бо я раніше користувався там таблицею в інтернеті її знайшов. Тут звічно значно зручніше, тому що в Шелл купа видів по мастилам з різними допусками. А тут забив свій конфіг авто і отримав відразу базові варіанти і альтернативні. :drinks:
Demin Offline
Рейтинг: 0

0

Сообщениеот sapfir » 21 дек 2024, 16:26

На Шелл скидоси завезли, затарився поки новорічні знижки на наступне ТО мастило+ фільтра)))
sapfir Offline

0

Сообщениеот Sherlok » 10 янв 2025, 09:05

Я зараз замовляю напряму через магазин Шелл виявляється він є. В них теж знижка -20% на перше замовлення. Плюс зручно після реєстрації вводиш параметри авто і відразу тобі пропонує список олив згідно допуску.
Sherlok Offline

0

Сообщениеот Yan87 » 08 мар 2025, 14:39

А лінк корректний вказаний, бо там помилка на шелл зараз, чи він вже не працює? Треба просто на ТО скоро оливу замовить.
Yan87 Offline

+6

Сообщениеот Sherlok » 09 апр 2025, 10:04

Дивно, там просто коли в каталог заходиш і вибираєш мастило то завантажується shell.ig.ua ось наприклад. :pardon:
Прикрепленные файлы
Sherlok Offline

0

Сообщениеот Demin » 05 июн 2025, 14:00

Опа не знав, треба буде подивитись, може які знижки будуть на шелл, бо через місяць дивлюсь по пробігу вже треба буде знову їхати на заміну.. час летить капець..
Demin Offline

0

Сообщениеот Sherlok » 21 июл 2025, 15:26

Я на наступну замену взяв, ось таке Шелл теж С3 допуск в наявності і 5в30 по в'язкості. Але гпт пише що Мульті  більш прокачане ніж звичайне С3.
Прикрепленные файлы
Sherlok Offline

0

Сообщениеот Yan87 » 22 сен 2025, 13:30

Sherlok писал(а):Я на наступну замену взяв, ось таке Шелл теж С3 допуск в наявності і 5в30 по в'язкості. Але гпт пише що Мульті  більш прокачане ніж звичайне С3.

І як помітив різницю після переходу? Варто переплачувати за нього чи можна звичайне лити 5в30 з С3 та і все.
Yan87 Offline

0

Сообщениеот Demin » 20 окт 2025, 10:25

І як помітив різницю після переходу? Варто переплачувати за нього чи можна звичайне лити 5в30 з С3 та і все.

Я тоже думаю спробувать Шелл ультра Мульті 5W-30 бо знайомий його заливає зараз в дизельну шкода А7 скаут то хвалив, жору нема і кількість регенерацій зменшилась, після іншої оливи.
Demin Offline

Пред.След.