перевір та якщо треба прочисть повітряний клапон компенсації тиску в баці з зовнішнім середовищем в деяких моделях авто являє собою звичайну вставку у вигляді пробки з поролону всунуту в шланг
Давайте но реанімуємо тему. Коротше виявилось, що те, що авто заводилось тільки після зняття клеми акумулятора, не пов'язане з бензонасосом. Збились налаштування ГБО. Був виставлений різний час відкриття бензинових і газових форсунок. Я їздив на газу, комп запам'ятовував ці цифри, а коли я заводив на бензині, не схоплювало, бо комп підлаштовувався під газові цифри. Я скидав клему, чистив пам'ять компа і тоді авто заводилось. Зараз все виправили. Але бензонасос гудить постійно. Крім того, періодично треба довго маслати стартером, щоб завестись. Мені підсказують, що якби бензонасос накривався, то машина їхала б з подьоргуваннями, душилася. Проїхався я на бензині - авто їде нормально. На СТО, куди я звертався з проблемою, кажуть, що можна для початку поміняти фільтр і подивитись, що буде. Де той фільтр шукати, я ХЗ. Шо робити???
Фільтр не зняти окремо, є 3 варіанти: 1. Міняти насос взборі (я робив так) 2. Різати корпус, дістати фільтр, промити, вставити назад, спаяти корпус (сумнівна затія) 3. Підключити паливопровід в обхід фільтра (не пам'ятаю чи треба різати для цього), під капотом поставити фільтр від якогось таза. Про всі варіанти читав десь на просторах нету (drive 2, nissan forum ,....)