Посмотреть сообщение - НИК писал(а):Прийшло 1 травня і разом з святкуванням свята всіх трудящихся, більшість вАділ повиключала ближнє світло фар поза населеними пунктами. Спостерігав за цим явищем дость уважно і зараз, махнувши 960 км (Чернігів - Мукачево) з яких 3/4 дороги мене полоскав дощ різної інтенсивності, хочу звернутися до всіх, хто читає ці рядки: НЕ ЕКОНОМТЕ ЛАМПОЧКИ!!! Особливо в дощ
:scare3: :scare3:
Більше всього викликає обурення рух маршруток без фар - і ці вАділи рахуються професіоналами, людей перевозять
Я ще зрозумію білі автобуси чи буси, які і вночі видно, але ніколи не зрозумію....та, блін, нефік когось розуміти - фари включати
:yazol2: :yazol2: .
Не хочете фари, ставте ДХО - китайські, зімбабвські та які завгодно, тільки щоб вас було видно.
Бережіть себе і своїх пасажирів
На вихідних їздила в Одесу - теж полоскалась в дощових смугах постійно. Добре, що в мене є очисник заднього скла і трохи роздивитися можна. А як нема? Сірі примари у зливу взагалі невидимі, особливо якщо десь з повороту виїжджають. Деякі ще й швидкістю у такий дощ грішать... Бррр...
До речі те ж саме можу сказати про темний час доби. Деякі старенькі авто, здебільшого радянський автопром, не мають задніх габаритів, а світловідбивачі чи то тускні, чи то повитиралися - фігзна, але нема їх. І от декілька разів вони "нєжданчиком" вихоплювалися з темряви прямо перед носом.