Мікра к12 p0720

0

Re: Мікра к12 p0720

Сообщениеот 1vanatoliy37 » 26 фев 2026, 21:53

Відключите ABS і отримає помилки U1000 в різних блоках. Краще знайдіть сканер який зчитує швидкість з датчиків ABS, Micra дозволяє це робити. Тоді можна порівняти швидкість коліс зі швидкістю в TCM.
Перевірте, чи однаковий  типорозмір шин та чи відповідають шини автомобілю.
Був випадок коли після 60 км/год з'являлася помилка, але в ABS - невідповідність швидкості переданій по CAN від блока TCM. Причина знайшлася швидко - висота резини на задній вісі була на 5 мм більше ніж на передній
1vanatoliy37 Offline
Рейтинг: 0

0

Сообщениеот vasilie pupkinescu » 27 фев 2026, 09:08

пробовав я пiдключити осилограф до сенсора , на ньому сигналу немаэ , машина iздить так само навiть якщо сенор зняти  , помилка та сама , це що?  прощавай акпп ?

Перевірте, чи однаковий  типорозмір шин та чи відповідають шини автомобілю.
Був випадок коли після 60 км/год з'являлася помилка, але в ABS - невідповідність швидкості переданій по CAN від блока TCM. Причина знайшлася швидко - висота резини на задній вісі була на 5 мм більше ніж на передній

колеса з нею  були,  ми на них 4 роки iздмо
vasilie pupkinescu Offline
Автор темы

0

Сообщениеот 1vanatoliy37 » 27 фев 2026, 12:31

[quote="vasilie pupkinescu"] це що?  прощавай акпп ?
Малоймовірно. Мішень датчика це велика металеве зубчасте колесо. Зламати дуже важко.
Інколи, коли результат діагностики здається не логічним - варто почати діагностику спочатку. Піддати сумніву кожен результат перевірки, поставивши собі питання : " Як я це можу перевірити іншим методом?" Впевнений, є десь упущення в діагностиці.
1vanatoliy37 Offline

0

Сообщениеот vasilie pupkinescu » 08 мар 2026, 16:42

я знайшов вихід - продав машину , тепер жона най електромобілем їздить
vasilie pupkinescu Offline
Автор темы

Пред.